НАЈДОБРИ МАКЕДОНСКИ ПОРНО СТРАНИЦИ ОД 2024 ГОДИНА

Iloopit

iloopit.net
Овој сајт го зеде целосно од друга страна, и тоа е многу посебно за него. Основната поента на нивното размислување е дека можете многу лесно да направите свој GIF. Го наоѓате видеото што ви се допаѓа, вметнете ја URL-то, и тоа е речиси сè. Откако ќе го внесете URL-то, можете да започнете со работа на вашиот нов GIF. Најдете го делот што сакате да го направите gif. Можете да го пуштите за да видите како ќе изгледа, и тоа е следно. Во овој чекор, можете да уредувате наслов и ознаки, или ако сакате, можете да ставите водени жигови… прочитај повеќе
Посетете Iloopit

За илопит

Овој сајт го зеде целосно од друга страна, и тоа е многу посебно за него. Основната поента на нивното размислување е дека можете многу лесно да направите свој GIF. Го наоѓате видеото што ви се допаѓа, вметнете ја URL-то, и тоа е речиси сè. Откако ќе го внесете URL-то, можете да започнете со работа на вашиот нов GIF. Најдете го делот што сакате да го направите gif. Можете да го пуштите за да видите како ќе изгледа, и тоа е следно. Во овој чекор, можете да уредувате наслов и ознаки, или ако сакате, можете да ставите водени жигови и потоа повторно да кликнете на следното. И тоа е тоа. Вие сте во последниот чекор. Можете да ја пополните вашата е-пошта за гифот да биде објавен како вашиот, или можете да го направите како анонимен. И тоа е тоа што вашиот GIF е онлајн. Одлична идеја од iloopit, па благодарение на тоа тие секогаш имаат нов гиф. Исто така, нивната база на податоци расте само благодарение на корисниците. Дали е толку неверојатно? 

Повеќе за веб-страницата и почетната страница:

Почетната страница изгледа малку неуредно и хаотично. Потребно е малку време додека не почнете да разбирате како функционира и како да се движите на интернет. Но, на крајот, тоа е многу лесно. На левата страна се сите ознаки што луѓето ги ставаат во нивните гифови, а кога ќе скролувате малку надолу, ги гледате најновите гифови. 

Кога ќе почнете да гледате гифови:

Еве повторно многу одлично размислување од илопит. Можете да го споделите секој GIF на Reddit, Twitter или Facebook, тоа е само почеток. На дното на гифот има палец нагоре и палец надолу за да можете да гласате дали ви се допаѓа или не. Ако сакате да се префрлите на друг гиф, можете да отидете на почетната страница и да изберете друг гиф што ви се допаѓа или да скролувате со тркалото на глувчето, а друг гиф ќе ви се прикаже. Ова лизгање е многу изненадувачки. Тоа ви заштедува време и не сакате да ја напуштите страницата после тоа долго време. 

Специјалност:

Секој гиф во аголот го има оригиналниот извор од кој можете да го видите целосното видео. Тие исто така ви даваат опција ако сакате да направите свој гиф. Последното нешто што е многу интересно е дека кога ќе видите неколку бели точки во средината на гифот во заглавието, тоа значи дека повеќе луѓе направиле гифови од истото видео. 

предности:

  • можете да направите свој GIF
  • огромна база на податоци
  • многу специјалитети