НАЈДОБРИ МАКЕДОНСКИ ПОРНО СТРАНИЦИ ОД 2024 ГОДИНА

AnimeIDHentai

animeidhentai.com
Основана во 2017 година, AnimeIDHentai.com стана популарен hentai порно сајт со над 6 милиони посетители месечно. Веб-страницата е само за видеа, нема doujinshi таму. Иако нема многу видеа, сите се со добар квалитет и преведени, така што можете да изберете од оригинални или англиски преводи. Чистиот, темен дизајн е стандарден hentai порно сајтови. Ми недостигаат некои таксономии, на почетокот не најдов никакви категории или ознаки. По неколку обиди, најдов категории (именувани жанрови) под секое видео, но не… прочитај повеќе
Посетете AnimeIDHentai

За AnimeIDHentai.com:

Основана во 2017 година, AnimeIDHentai.com стана популарен hentai порно сајт со над 6 милиони посетители месечно. Веб-страницата е само за видеа, нема doujinshi таму. Иако нема многу видеа, сите се квалитетни и преведени за да можете да изберете од оригинални или англиски преводи.

Дизајн и употребливост:

Чистиот, темен дизајн е стандарден hentai порно сајтови. Ми недостигаат некои таксономии, на почетокот не најдов никакви категории или ознаки. По неколку обиди, најдов категории (именувани жанрови) под секое видео, но нема преглед на категории. Може да најдете категории како лоли, големи цицки, нецензурирани и многу повеќе.

Видео плеер:

Видео плеерот е едноставен, но нуди некои напредни поставки како копчето за преземање, копче за премотување 10 секунди или можност за избор на резолуција за оние со побавна врска или мобилни податоци. Копчето на цел екран и опциите за јачина на звук се очигледни. Една карактеристика што ми се допаѓа е тоа што ако видеото е дел од серија, ќе видите други делови од таа серија под плеерот.

Содржина:

Содржината е тенка, да бидам искрен. Но, тие компензираат мала количина со висок квалитет. Една работа што ја сакаат повеќето луѓе е нецензурирана hentai видеа. И тие имаат најголем дел од нивната содржина нецензурирана за да можете да уживате во сите овие пички, пички и шупаци без цензура.

Мобилна верзија:

Мобилната верзија е точно иста како десктоп - се разбира, прилагодена на мобилни уреди. Изгледа пријателски и директно, нема што многу да се каже за ова. Само една работа ми падна во очи, а тоа се банери на мобилната верзија. Овие банери се прилично големи, а на страницата со видео е поголем од плеерот, што е досадно.

Членство:

Во времето на овој преглед, нивниот формулар за регистрација/најава не функционираше. Така што нема многу да се каже за тоа. Но, од она што го гледам, треба да има опција за обележување видеа или нивно додавање на вашите списоци. Бидејќи тие користат Disqus како платформа за коментирање, не треба да имате сметка на AnimeIDHentai да коментирате видеа.

Заедница:

Единственото нешто што можеме да ја користиме заедницата за стапка овде се коментарите. Нема стотици коментари на секое видео, но беше тешко да се најдат некои што немаат ниту еден. Повеќето видеа имаат барем неколку коментари, така што страницата изгледа жива.

Завршни зборови:

Мене лично ми се допаѓа оваа страница, но не можам да замислам да одам таму редовно. Според мене едноставно нема доволно содржина. Иако таа содржина е квалитетна, најмногу би се обложил на тоа hentai љубовниците за кратко време ќе поминат низ нивната содржина. НО, ако не ја знаете оваа страница, пробајте ја и ќе уживате во нејзината висококвалитетна содржина барем неколку дена/недели.

предности:

  • Чист дизајн
  • Висококвалитетна содржина = преведена, висока резолуција, целосна серија

Недостатоци:

  • Нема доволно содржина за обични фапери
  • Големи банер реклами на мобилен телефон