НАЈДОБРИ МАКЕДОНСКИ ПОРНО СТРАНИЦИ ОД 2024 ГОДИНА

Furfetish

furfetish.net
Субкултура заинтересирана за антропоморфни животински ликови. Постојат два главни начини во оваа култура. Прво, дали луѓето се облечени како furry животни, но задржувајќи ја нивната човечка природа, карактер. Второ, се луѓе кои дури се однесуваат како животни. На пример, тие прават животински глас како барфање. Постојат многу начини како луѓето стануваат furry љубовници. Може да најдете референца во многу филмови и ТВ серии. Па, најпознати се појавувањата во CSI и DR.Phil. Најголемиот извор на furry содржината е дефинитивно… прочитај повеќе
Посетете Furfetish

Што е furry порно?

Субкултура заинтересирана за антропоморфни животински ликови. Постојат два главни начини во оваа култура. Прво, дали луѓето се облечени како furry животни, но задржувајќи ја нивната човечка природа, карактер. Второ, се луѓе кои дури се однесуваат како животни. На пример, тие прават животински глас како барфање. Постојат многу начини како луѓето стануваат furry љубовници. Може да најдете референца во многу филмови и ТВ серии. Па, најпознати се појавувањата во CSI и DR.Phil. Најголемиот извор на furry содржината е дефинитивно порно индустријата. Многу луѓе почнуваат со порно и непречено преминаа од порно во опсесија од реалниот живот.

Трендови во furry видеа

Главните трендови се цртаните порно видеа и слики. Меѓутоа, на furry културата започнува во 90-тите, па има многу постари порно клипови со човек во костими. Битие furry, не мора да значи да се има секс во сите прилики, но тоа е огромен дел од тоа.

Неколку зборови за дизајнот

Furfetish има едноставен дизајн, само неколку блокови со ознаки, а потоа и слики со furry животни. Страницата има светло-бел и црн дизајн без дополнителни елементи. Има лента за пребарување, така што можете да го најдете она што го сакате во секое време. Не плашете се да им се придружите discord сервер исто така. Благодарение на едноставниот дизајн, страницата е пријателска за мобилни телефони.

Зошто луѓето го прават тоа

Има многу причини зошто луѓето стануваат крзнени (вака се нарекуваат себеси). Некои од момците сакаат да мастурбираат на слики. Некои ја сакаат таа возбуда кога сте во костимот и играте улоги. Без разлика кои се причините, главниот атрибут е љубовта кон животните - вистинската или имагинарната. Со текот на годините, многу уметници почнуваат да цртаат furry животни базирани на многу популарни фантастични ликови како еднорози и многу повеќе.

Имајте секс како ѕвер

Овој фетиш има огромна база на обожаватели. Облекување како furry животното има многу предности. Никој не знае кој е под костимот. Она што е важно е вашата личност. Не е изненадување што многу луѓе паднаа под магијата на оваа култура. Рестартирајте го животот како новороденче. Она што ги интересира повеќето луѓе е сексот. Гледањето на две животни слични на човекот како се сексаат како се лутат.

Почесни споменувања

  • Огромна уметничка колекција
  • Заштита на лозинка
  • Лесен за користење

Карактеристики

  • Тагови: Има многу ознаки и подознаки, така што лесно можете да го најдете она што го сакате.
  • Слики: Furry животни, вистински или имагинарни кои имаат заеднички секс.
  • Колекции: Убави колекции на омилени крзнени
  • Discord: Придружете се на заедница на furry Љубовници, разговарајте за вашата страст на интернет.
  • Заштита со лозинка: Ако имате некоја приватна уметност, можете да ја заштитите со лозинка.

Резиме

Два волци се заебаваат, мечка ебава крава. Мачка длабоко грло глушец. Розов еднорог лице заебано одзади од верверица елф-нешто. Нема ограничувања во уметноста на furry порно. Видете стотици слики на едно место овде на furfetish. Ако се чувствувате муабет, секогаш би можеле да се придружите discord и има убаво малку furry разговор. Сепак, на страницата нема порно видеа, што е штета. Ако сакате да кренете некој добар материјал, тогаш проверете ги нашите списоци за повеќе инспирација.