НАЈДОБРИ МАКЕДОНСКИ ПОРНО СТРАНИЦИ ОД 2024 ГОДИНА

Furryporn

furryporn.xxx
Furry може да се преведе како „покриен со крзно“. Фури како се викаат, објасни furry во две главни насоки. Или си животински карактер со човечки особини, или си животински карактер со животински особини. Значи, во основа, можете да бидете нешто како животно кое се однесува како човек или да станете животно со целосен размер. Затоа, вие барфате и на други животински гласови. Некои екстремисти дури и пукаат како животно или прават други активности, како на пример нека некој ги шета на поводник. Има и две главни… прочитај повеќе
Посетете Furryporn

Неколку зборови за furry култура

Furry може да се преведе како „покриен со крзно“. Фури како се викаат, објасни furry во две главни насоки. Или си животински карактер со човечки особини, или си животински карактер со животински особини. Значи, во основа, можете да бидете нешто како животно кое се однесува како човек или да станете животно со целосен размер. Затоа, вие барфате и на други животински гласови. Некои екстремисти дури и пукаат како животно или прават други активности, како на пример нека некој ги шета на поводник.

Што е во тренд сега?

Исто така, постојат два главни начини во furry свет - луѓе кои се облекуваат како животни или љубители на цртани филмови. Главната разлика е во тоа што луѓето кои само сакаат цртани филмови обично не се облекуваат според костими. Многумина само мастурбираат на убави слики бидејќи тоа е возбудливо.

Дизајн и работи

Furryporn.xxx има возбудлив дизајн во сенка-виолетова-црвена боја со не многу вознемирувачки елементи. Системот за реклами не е голем проблем, но понекогаш е досаден кога добивате пренасочување и затворате лош прозорец. Веб-страницата се состои од лента за пребарување и неколку секции. Можете да одите директно на акција и да гледате видеа од главната страница. Поради лесен дизајн, страницата многу добро реагира. Можете да гледате видеа на мобилен без проблем.

Зошто furry?

Зошто луѓето претпочитаат да бидат furry? Тоа е таа фасцинантна желба внатре во нив. Да бидам искрен, и за мене тоа е прилично возбудливо. Тоа мисли, ти си во костим, никој не знае кој си. Уживање во секс со тотални странци, кои ги знаете само по прекари. Битие furry сигурно има многу интересни придобивки.

Секс како животно

Дали сакате да имате секс како животни? Нема проблем, купете си убаво furry костим за животни и седнете удобно пред вашиот компјутер. Гледајте неколку убави порно видеа на Furryпорно и правете го вашиот бизнис. Ако сметате дека е возбудливо и неверојатно, тогаш ги има многу furry групи кои се среќаваат низ целиот свет.

Почесни споменувања

  • Најдобри ознаки
  • видеа
  • приказни

Карактеристики

  • Барај: Едноставен систем за пребарување. Можете да ги најдете вашите желби со користење на клучни зборови.
  • Видео: Многу порно видеа со анимирани и вистински крзно
  • Тагови: Најдете слични видеа со ознаки
  • Приказни: Ако повеќе се занимавате со фантастичко читање, тогаш гледање слика. Ова е ваш начин.
  • Најдобри ознаки: На почетниот екран, можете да најдете трендовски ознаки.

Резиме

Фриите, како што се нарекува оваа група, се насекаде низ светот. Благодарение на порно индустријата, оваа култура сè уште расте. Од 1990 година кога првпат се споменуваа оваа субкултура во подем до овие денови, таа еволуира на многу начини. Фури се сменија од едноставно носење костими во масовна заедница со цртана уметност за само 30 години.